WIE ZIJN WE EN WAT DOEN WE?

Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar

Duurzaam Gebouwd startte ruim 10 jaar geleden met een missie van belang: het versnellen van de verduurzaming van de gebouwde omgeving. Anno 2022 zorgen we voor de inhoudelijke verbinding tussen vraag en aanbod, om essentiële opgaves als de Energietransitie, Circulariteit en Gezondheid in te vullen. Dat doen we door te communiceren, te verbinden en te activeren: we willen niet alleen over duurzaamheid praten, maar vooral een kanteling teweegbrengen.

Partners en experts van Duurzaam Gebouwd delen visies, innovaties en praktijkvoorbeelden met elkaar. Ons gezamenlijke doel is om te versnellen in verduurzaming, zodat we de nationale en Europese doelstellingen eerder behalen én overtreffen.

Met ons netwerk van 450 partners en experts bereiken we ruim 40.000 professionals binnen bouw, vastgoed en infra. We zorgen dat de duurzaamheidsvisie van jouw organisatie duidelijk zichtbaar wordt, brengen je in contact met partijen die wél willen versnellen en trekken samen op om samenwerkingen op te starten. In deze brochure lees je hoe we samen met jou samenwerkingen rondom verduurzaming dichterbij brengen.

Coen van Oostrom over Duurzaam Gebouwd

Wat begon als expertblog, opgericht door OVG Projectontwikkeling, groeide uit tot een kennisplatform met congressen, (digitale) magazines, podcasts en rondetafelgesprekken. Oprichter Coen van Oostrom (nu EDGE Technologies) vertelt met trots over waar we nu staan.