OP MAAT GEMAAKT

Daag ons uit om jouw opgave succesvol in te vullen

Ga buiten de gebaande paden en zet iets unieks in de markt. We denken samen een succesvol concept uit voor events, kennissessies of rondetafelgesprekken en zorgen ervoor dat het resultaat je verwachting overtreft.

Laat ons een groot podium creëren voor jouw uitdaging aan de markt en inspireer met ons honderden professionals om de handschoen op te pakken voor verduurzaming. Wij denken mee aan de contouren voor jouw event en zorgen dat het een succes wordt. Samen zetten we rondetafel-gesprekken op met experts uit alle hoeken van de markt, vullen we complexe verduurzamingsopgaven in, creëren we video’s en delen we actief kennis in podcasts.

Driedaags Congres MVI voor Ministerie

van Infrastructuur & Waterstaat

Duurzaam Gebouwd organiseerde met trots het driedaagse digitale Congres Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (MVI) voor het Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat. Iedere dag stond een onderwerp centraal dat van belang is voor het verantwoord inkopen: beleid, beweging en borging. In deze terugblik kijk je verschillende plenaire sessies en workshops van het congres terug en lees je het digitale magazine dat we samenstelden om kennis naar een hoger niveau te tillen.

Op maat gemaakte events en

digimagazine TKI Urban Energy

Voor onze partner TKI Urban Energy coördineerden en realiseerden we een reeks webinars waarin diverse marktpartijen diep ingingen op het verduurzamen en renoveren van bedrijventerreinen. Ze ontdekten welke kansen er liggen, welke verbindingen mogelijk zijn en deelden kennis over slimme oplossingen die het verschil (gaan) maken in de energietransitie. We brachten de geschreven verslagen over deze events tot leven in een digimagazine, waar we ruime aandacht aan besteedden op DuurzaamGebouwd.nl, in onze nieuwsbrieven en op onze social media-kanalen.

Podcast Green Buildings Congres

Als mediapartner van CFP Green Buildings kregen we de mogelijkheid om onze Duurzaam Gebouwd Podcast live op te nemen op het CFG Green Buildings Congres. Met experts als Mark van Baal, Bram Adema en Jouri Schoemaker aan het woord gaven we nieuwe inzichten rondom het onderwerp ‘Building Change’: hoe ga je innoveren en versnellen om de bouw- en vastgoedsector radicaal te veranderen.