PARTNER WORDEN VAN DUURZAAM GEBOUWD

Door een partnership aan te gaan met Duurzaam Gebouwd zet je de volgende stap in de profilering van je organisatie op verschillende duurzaamheids-vlakken, sluit je nieuwe verbindingen op inhoudelijke basis en kom je samen met onze innovators en inspirators in beweging. Maar: waarom zouden wij je vertellen waarom je je moet aansluiten, als onze partners dat zo veel beter kunnen?

Expert Antwan van Haaren

Expert Antwan van Haaren (senior adviseur DGMR) vertelt in deze video over hun samenwerking met Duurzaam Gebouwd. Antwan gaat in op de voordelen van het maken en verspreiden van een whitepaper i.s.m. Duurzaam Gebouwd en hoeveel nieuwe leads en opdrachten dit uiteindelijk heeft opgeleverd.

Expert Benno Nijenhuis

Expert Benno Nijenhuis (Head of Marketing Carlisle Construction Materials BV) vertelt in deze video over hun samenwerking met Duurzaam Gebouwd. Benno gaat in op de voordelen van het hebben van een stand tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres en wat dit hun uiteindelijk heeft opgeleverd.

Expert Jourdain Martens

Expert Jourdain Martens (Directeur Develop Inc) vertelt in deze video over hun samenwerking met Duurzaam Gebouwd. Jourdain gaat in op de voordelen van het organiseren van een webinar/seminar i.s.m. Duurzaam Gebouwd en wat dit hun uiteindelijk voor nieuwe opdrachten heeft opgeleverd.

“Duurzaam Gebouwd is hét kennis- en expertiseplatform met nieuwe marktinformatie, interessante projecten, actuele updates en betrokken experts. Het platform vormt een belangrijke schakel om mensente verbinden die gebouwen toekomstvast en Parisproof gaan maken, om zo bij te dragen aan een duurzaam gebouwde omgeving.”

Selina Roskam

Coördinerend beleidsmedewerker energietransitie utiliteitsbouw bij BZK