WIJ STELLEN JE VOOR AAN JOUW VOLGENDE OPDRACHTGEVER

Sluit langdurige samenwerkingen en haal opdrachten binnen

Er is werk aan de winkel om de duurzaamheidsdoelstellingen te overtreffen. Ons netwerk wil wél actie: samen werken we aan de meest duurzame projecten en tonen we lef voor innovatieve samenwerkingsvormen. Dat lukt alleen als we elkaar goed kennen, dus willen wij je graag voorstellen aan je volgende opdrachtgever.

Deel je kennis over een actueel onderwerp en presenteer je oplossing in een whitepaper met leadgeneratie, zodat je in contact komt met een doelgroep die met jou aan de slag wil. Breid je netwerk uit tijdens een van onze events en maak een inhoudelijke verbinding op thema’s als energietransitie, circulariteit en gezondheid.

Duurzaam Gebouwd Congres, Samenwerking Van Wijnen & Carlisle

Wil jij ook een succesvolle samenwerking aangaan en in contact komen met de top van de bouw- en vastgoedsector? Bekijk hier hoe een mooie samenwerking is ontstaan tussen Carlisle en Van Wijnen door het Duurzaam Gebouwd Congres 2019.

Webinar Circulair Bouwen

Duurzaam Gebouwd organiseert in 2021 een aantal themabijeenkomsten, waaronder webinars. Dat de kwaliteit van de evenementen hoog is, onderstrepen de deelnemers, met onder andere een 7,9 als totaalbeoordeling. Lees de cijfers terug en bekijk een opname. Als partner betrekken we je graag bij deze events en zorgen we dat je een actieve rol krijgt.

Whitepaper: Routekaart versnelt verduurzaming maatschappelijk vastgoed

Samen met CFP Green Buildings ontwierp, schreef en publiceerde Duurzaam Gebouwd een whitepaper over de versnelling in de verduurzaming van maatschappelijk vastgoed. Meer dan 180 geïnteresseerden gingen aan de slag met kennis uit de whitepaper.

Showcase: DGMR

Dankzij een leadgeneratietraject voor een whitepaper op DuurzaamGebouwd.nl wist Duurzaam Gebouwd-partner DGMR meer dan 150 leads in de wacht te slepen, met een opdracht voor een GAP-analyse als klap op de vuurpijl. Hier lees je wat de resultaten zijn van deze succesvolle samenwerking.