OP MAAT GEMAAKT

Daag ons uit om jouw opgave succesvol in te vullen

Ga buiten de gebaande paden en zet iets unieks in de markt. We denken samen een succesvol concept uit voor events, kennissessies of rondetafelgesprekken en zorgen ervoor dat het resultaat je verwachting overtreft.

Laat ons een groot podium creëren voor jouw uitdaging aan de markt en inspireer met ons honderden professionals om de handschoen op te pakken voor verduurzaming. Wij denken mee aan de contouren voor jouw event en zorgen dat het een succes wordt. Samen zetten we rondetafel-gesprekken op met experts uit alle hoeken van de markt, vullen we complexe verduurzamingsopgaven in, creëren we video’s en delen we actief kennis in podcasts.

Duurzaam Gebouwd Expeditie 't Veen: Gemeente Hattem

Samen met gemeente Hattem bogen Duurzaam Gebouwd-partners en experts zich over de complexe opgave rondom de transformatie van 't Veen naar een werk- en woongebied. De video legt je uit waarom Gemeente Hattem samenwerkte met Duurzaam Gebouwd en je hoort wethouder Auke Schipper over zijn bevindingen. Het digitale magazine dat we voor deze opdrachtgever creëerden is een naslagwerk vol kennis.

Webinar 'Sneller BENG bouwen' voor HEO

Voor Duurzaam Gebouwd-partner HEO organiseerden we de communicatie, werving en de uitwerking van het webinar 'Sneller BENG bouwen met hogere kwaliteit'. In deze video's kijk je het webinar terug en hoor je Jourdain Martens aan het woord over de leads en resultaten van het event.