BUILDING HOLLAND

DAG 2, 3 NOVEMBER

In gesprek met

Erik Groenewoud

Maak kennis met 'Vincent'

Wij spraken Erik Groenewoud van Itho Daalderop en vroegen hem: ‘Wie of wat is Vincent?’. Hij legt uit wat we kunnen verwachten van de nieuwste hybride warmtepomp, met een capaciteit van 4,5 kW, die samenwerkt met elk merk cv-ketel. Belangrijk detail: half november wordt de allerlaatste cv-ketel geproduceerd door deze partij.

Mainstage:

We spreken af met dagvoorzitter Suze Gehem, tevens directeur van De Groene Grachten, op de Duurzaam Gebouwd-stand. Een dag eerder vond daar de start van het kersverse Gilde van Verduursamers plaats. Gehem legt als eerste voorzitter uit waarom de oprichting belangrijk is, welke impact het Gilde wil maken en wie daarvoor nodig zijn. Vervolgens lopen we met haar naar de Mainstage, waar we van haar horen welke sprekers er vandaag op het podium staan.

Aan het woord

Suze Gehem

Podcastopname bij de Future Pioneering Zone

Op de Future Pioneering Zone worden innovaties gepresenteerd die je nog niet eerder hebt gezien. Mocht dat niet genoeg zijn: er werden ook verschillende podcasts opgenomen.

Mainstage:

Duncan Baker Brown

Als we energiepositief willen worden en uiteindelijk naar ‘net zero’ ofwel klimaatneutraliteit willen opklimmen, dan is het nog flink sleutelen aan de gebouwde omgeving. Dat weet ook Duncan Baker-Brown, architect en milieuactivist, die op Building Holland 2021 een lans breekt voor versnelling. Lees in de Building Holland Special het complete artikel met Duncan Baker Brown.

Innovatie van de dag


Tjill op Smart Workplace Zone

We zijn te gast bij de Smart Workplace Zone, waar Wim Kooijman ons vertelt over de breedte van activiteiten die worden georganiseerd en de innovatie Tjill. De werkplek brengt je dichtbij de natuur in een circulaire en duurzame werkunit.

Bekijk het programmaoverzicht