Over Duurzaam Gebouwd

Benieuwd naar de activiteiten van Duurzaam Gebouwd de afgelopen maanden en wil je samen met ons vooruitblikken naar de toekomst? In dit artikel nemen je onder andere mee naar het Duurzaam Gebouwd Congres 2020 in de Bonte Wever te Assen en geven we je een overzicht van de best gelezen social media posts.

Keynotes Duurzaam Gebouwd Congres 2020

Beleef het Duurzaam Gebouwd Congres 2020 opnieuw en bekijk de keynotes van Arash Aazami, visonair energietransitie en Tjisse Stelpstra, gedeputeerde provincie Drenthe. Met de titel 'Schone energie voor iedere mens' wist Aazami de deelnemers te boeien en te activeren. Stelpstra liet zien welke beleidskaders en ambities er zijn geschetst om versneld tot een energieneutrale gebouwde omgeving te komen.

Terugblik: Duurzaam Gebouwd Congres 2020

Blik met ons terug naar het Duurzaam Gebouwd Congres 2020 en ontdek hoe honderden bouw- en vastgoedprofessionals elkaar ontmoetten om een energieneutrale woningvoorraad in 2040 te realiseren.

Abonneer je op het YouTube-kanaal van Duurzaam Gebouwd

Houd het YouTube-kanaal van Duurzaam Gebouwd in de gaten voor meer video's van het Duurzaam Gebouwd Congres. Hier vind je ook registraties van webinars en rondetafelgesprekken, zoals de registratie van het webinar Verduurzaming Maatschappelijk Vastgoed.

Best gelezen social posts